V prvním kole nadstavbové části budeme o body bojovat na domácím ledě s Piráty Chomutov. Baník se po konci základní části drží na třetí příčce tabulky se stejným počtem bodů jako Piráti, kteří v tabulce zaujímají druhé místo. Zelenočerní totiž ve středečním 30. kole porazili Tábor na nájezdy 4:5 a díky zisku dvou bodů poslali Tábor na 4. místo. Diváci se tak mají na co těšit, protože k vidění bude boj o druhou příčku a zároveň nutno podoktnout, že zápasy Příbrami s Chomutovem jsou divácky velmi atraktivní. Přehlídku kvalitního hokeje s Piráty mohli příznivci zelenočerné doposud vidět dvakrát a z obou klání vyšel Baník jako vítěz, poprvé na domácím ledě zvítězil poměrem 6:3 a podruhé pak v roli hostů 4:5.


Fanoušci domácího celku budou mít také možnost vidět novou posilu Baníku. Lukáše Bednaříka totiž čeká první zápas na domácím ledě a my pevně věříme, že se mu podaří v novém dresu skórovat. Zajímavý je také pohled na statistiky hráčů, bodování totiž vede ostřílený útočník Petr Kafka, na třetí příčce je talentovaný Petr Eret a čtvrté místo si drží Viktor Hübl, který patří mezi klíčové hráče Pirátů Chomutov.

Pevně věříme, že se nám podaří vyhrát i ve třetím utkání s Piráty. Pomoct nám k tomu můžete i vy, přijďte nás podpořit a vytvořte pořádnou atmosféru!

Novinky

Partneři