3. kolo , 28. září 2022, HC Příbram - HC Stadion Vrchlabí

HC Příbram

5:0

1:0, 2:0, 2:0 - 5:0

HC Stadion Vrchlabí

Branky

10. Káník (Saňa, Jelínek), 28. Hasman (Josefus, Hasman), 40. Eret (Dragoun, Saňa), 56. Dragoun (Šinágl, Zdeněk), 58. Josefus (Kafka)

Sestavy

Jiroušek (Šorf) - Saňa, Havlín, Jelínek, Zdeněk, Zedek, Vinš - Dragoun, Kafka, Šinágl, Josefus, Káník, Matějka, Svoboda, Procházka, Eret, Pinkas, Furch, Hasman

Vacek (Krinwald) - Kynčl, Vácha, Kerekanič, Bendík, Fiala, Duran, Perička - Cerman, Chrtek, Krsek, Poppel, Urban, Chalupa, Tatar, Bláha, Duchan, Šlaicher

První třetina nabídla zajímavý hokej, kdy oba týmy těžili maximum ze hry. Tempo domácích se ale nebezpečně zvedlo a v 5. minutě se objevil v šanci Káník. V 8. minutě parádním zákrokem po chybě obrany zabránil gólu vynikající Petr Jiroušek. Příbramští rychle odpověděli a v 10. minutě se brankou Káníka dostali do vedení - 1:0. Do konce první třetiny se v 16. minutě podařilo od modré ohrozit branku hostů Jelínkovi a v obrovské šanci se objevil v 18. minutě Hasman.

Do druhé třetiny nastoupili domácí s klidem a diktovali tempo hry. Po mnoha šancích přišla ve 28. minutě zasloužená odměna, kdy se prosadil Hasman - 2:0. Ve 40. minutě pak domácí těžili z přesilové hry a po parádní akci Dragouna se Saňou rozvlnil síť Petr Eret - 3:0.

Hosté se na začátku třetí třetiny snažili o rychlou branku, nicméně obrana Baníku byla neprostupná a případné střely likvidoval gólman Petr Jiroušek, který v 52. minutě předvedl neskutečný zákrok a uhájil tak čistý konto. Hosté pak nezvládali tempo Příbrami a kvůli nedovoleným zákrokům se dostali do oslabení pět na tři, které nádhernou brankou potrestal v 56. minutě Dragoun - 4:0. Po této brance se hosté rozhodli pro hru bez brankáře, nicméně tento krok využil kapitán domácích Petr Josefus, který v 58. minutě uzavřel skóre utkání - 5:0.

Novinky

Partneři