Hokejový klub HC Příbram startuje novou sezónu v 2. české národní lize. Nová etapa klubu startuje za účasti všech věkových kategorií slavnostním zahájením 11.9. od 15:30 na hokejovém stadiónu v Příbrami, kde se hned následně od 18:30 uskuteční první letošní zápas příbramských hokejistů v 2. hokejové lize proti HC Písek. 

Licence 2. hokejové ligy České republiky byla vedením klubu HC Příbram, z. s. odkoupena od HC Letci Letňany, z. s. V sezóně 2019/20 si tak příbramští hokejisté zahrají třetí nejvyšší soutěž ledního hokeje.

Jednou z hlavních motivací vedení klubu pro toto rozhodnutí jsou děti a mládež, které v klubu působí a na které se klub snaží soustředit. „I slavnostní zahájení je tak organizováno hlavně pro mladé hokejové ročníky a budeme rádi za každého návštěvníka, který přijde naše mladé sportovce a A-tým v následném zápase podpořit,“ řekl prezident klubu Petr Vinš.

Slavnostní zahájení začíná slavnostním nástupem všech věkových kategorií na led pro společnou fotografii od 15:30. První zápas A-týmu HC Příbram v letošní sezóně se pak odehraje od 18:30 proti hokejovému klubu Písek.

Novinky

Partneři