HC Příbram bylo opět úspěšné v jednání s ČSLH a získalo i v tomto roce právo zorganizovat pro příbramské diváky mezistátní utkání reprezentací ČR a Švýcarska na ZS v PB. Tentokrát půjde o dvojutkání 4. a 5. dubna 2018. Všichni jsou vítáni a doufáme v silnou podporu domácího týmu.

O předprodeji vstupenek se můžete dozvědět více zde:

Reprezentace - předprodej vstupenek

Reprezentace - předprodej vstupenek pro Příbramáky

HC Příbram se podařilo získat pro své členy dostatek vstupenek tak, aby každý hráč získal 1+1 vstupenku, hráči „A-týmu“ a realizační tým pak 1 vstupenku na jeden zápas. Prostor vyhrazený pro HC Příbram bude na tribuně/ochozu v části nad kancelářemi a bufetem. Lístky sice ještě fyzicky nejsou k dispozici, ale již nyní prosím registrujte svůj zájem v kanceláři HC Příbram u Lucky Plavcové (anebo e-mailem na lucie.plavcova@hcpribram.cz). Lístky na sezení (cca 80 mist) jsou za 400,- Kč, lístky na stáni (cca 160 ks) jsou za 300,- Kč. Pokud tyto lístky nebudou do 23.3. (2 týdny) prodány (tzn. každý hráč/rodič nevyužije své možnosti), bude si pak každý člen HC Příbram moci dokoupit další volné lístky, v pořadí, v kterém se od 26.3. zaregistruje. V každém případě tyto vstupenky zatím nejdou do volného prodeje a jsou prozatím blokovány pouze pro HC Příbram !

Pro organizaci utkání budeme zároveň potřebovat 20 dobrovolníků na každý den (4. a 5.4. 2018). Tito dostanou vstupenku na druhý den zdarma. Zájemci nechť se hlásí u Lucky Plavcové v kanceláři HC Příbram.

Novinky

Partneři