Příbram A-tým - Čáslav  7 : 2

Začátek zápasu vyzníval spíše pro soupeře, který byl bruslivější, ale narážel na našeho brankáře Kubu Čecha, který chytal opět ve výborné formě. V dalším průběhu zápasu jsme hru vyrovnali a zaskočili soupeře góly, na které nedokázal reagovat. Musíme smeknout před našimi hráči, kteří od druhé třetiny neskutečně bojovali, makali jako tým a nenechali se rozhodit soupeřem, kterého s blížícím se koncem zajímali jiné věci než hokej....

Branky: Gengel 2x, Šmejkal, Beneš,  Grubner, Pejsar, Svoboda



HC PŘÍBRAM Junioři – HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE  „B“          7 : 2

Vývoj skóre:  2:0, 2:1, 6:1; 6:2; 7:2  

Branky ( asist. );

16:49 Výrut jan (Rejzek Jan); 21:42 Výrut Jan; 31:52 Rejzek Jan – TS; 35:34 Rejzek Jan (Sirotek Petr, Erben Jakub); 37:30 Výrut Jan (Erben Jakub); 41:00 Smejtek David (Výrut Jan); 54:24 Furch Tomáš ( Funk Ladislav, Kraus Jiří).

Kluci podali dobrý kolektivní výkon. Soupeř přijel s deseti hráči a držel krok do poloviny utkání, kdy byl stav pouze 2:1 pro domácí. Soupeř měl slibné šance, ale ty díky výkonu našeho brankáře neproměnili. Ve 32 min. bylo za hákování na příbramského hráče v samostatném úniku nařízeno trestné střílení. Toto bylo proměněno a od té chvíle byly domácí lepším týmem a zvyšovali náskok až na konečné skóre.

Petr Sirotek, vedoucí týmu

HC Příbram Mladší žáci A – HC Sparta Praha 4:2 (0:0), (1:2),(3:0)

Branky: 34. Klasna (Studnička), 54. Studnička, 57. Dörfl (Klasna), 58. Škrdlant (Studnička) - 25. Mcgovern  (Adamec), 34. Mcgovern (Cichoň)

Sestava HC Příbram:

Weber Jiří -  Běhal Martin, Blengino Dário, Brázda Marek, Dörfl David, Gjašík Daniel, Jeník Radek, Klasna Vojtěch, Makovec Karel, Studnička Václav, Šašek David, Škrdlant Vojtěch, Veselý Jan, Vogeltanz Vojtěch.

Mladší žáci „A“ sehráli ve středu 7.11.18 přátelské utkání s atraktivním soupeřem HC Sparta Praha. Ve velice kvalitním a bojovném utkání se podařilo našim hráčům v poslední třetině otočit nepříznivý průběh utkání a urvat vítězství na svou stranu.  

Všichni hráči dokázali v zápase prodat své hokejové dovednosti na 100% a zaslouží si za předvedený výkon obrovskou pochvalu.

Novinky

Partneři